Cornulețe cu Nuci în Compoziție



CORNULEȚE CU NUCI ÎN COMPOZIȚIE


Ingrediente

- 200 g unt
- 200 g nuci măcinate
- sare
- 300 g făină
- 200 g zahăr
- rom



Mod de preparare


Se lasă untul la temperatura camerei pentru a se
putea lucra repede.
Se freacă spumă, se adaugă zahărul și se continuă
operația încă un sfert de oră, după care se adaugă
un praf de sare și o lingură de rom, nucile măcinate
și făina proaspăt cernută.
Aluatul se frămîntă un sfert de oră, se lasă la rece
două ore și se lucrează după aceea la rece.
Se fac cornulețe de mărime potrivită și se așază pe
o tavă neunsă, apoi se introduc în cuptorul fierbinte.
Se coc o jumătate de oră la foc potrivit.
Se servesc pudrate cu zahăr farin.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.