Cornulețe cu Borș



CORNULEȚE CU BORȘ


Ingrediente

- 1 pachet de margarină
- 7 linguri de borș rece
- 2 linguri de untură
- 400 g făină
- 1 lingură de zahăr tos
- 1 lingură de zahăr pudră
- rahat
- sare


Mod de preparare

Se freacă margarina spumă, se adaugă untura care se
încorporează ușor, se pune un praf de sare și se
adaugă borșul, amestecînd în compoziție fără întrerupere.
Peste crema obținută se adaugă o lingură de zahăr și
făina cernută proaspăt.
Se frămîntă un aluat consistent, care se lasă la rece
două ore.
Se împarte în mai multe părți egale, se lucrează la
rece cornulețele care se umplu cu rahat.
Se așază pe o tavă, se introduc în cuptorul  fierbinte și
se coc la foc potrivit.
Cornulețele se coc o jumătate de oră, se scot și se pudrează
cu zahăr farin, se lasă să se răcească, apoi se servesc.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.