Biscuiți cu Cacao



BISCUIȚI CU CACAO


Ingrediente

- 100 g unt
- 80 g zahăr pudră
- 1 ou
- 200 g făină
- 2 linguri de cacao
- coajă rasă de lămîie
- sare
- 2 linguri de zahăr pudră



Mod de preparare

Se freacă spumă untul cu zahărul și cu oul întreg.
Cînd crema devine spumoasă, se adaugă cacaua
cernută proaspăt, se parfumează cu coajă de lămîie
și se pune un praf de sare.
Se adaugă făina treptat și se încorporează prin frecare.
Se frămîntă apoi un aluat tare care se lasă să se
odihnească la rece două ore.
Se scoate aluatul de la rece, se întinde o foaie groasă
de 1 cm, se taie cu cuțitul forme diferite și se așază pe
o tavă neunsă, apoi se introduc în cuptorul fierbinte.
Se coc la foc potrivit o jumătate de oră, se scot și se
pudrează cu zahăr farin.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.