Piroști



PIROȘTI


Ingrediente

- 1/4 kg făină
- sare
- drojdie de bere
- 1 lingură de unt
- 1 pahar de ulei
- 100 g rasol fiert
- 1 ou
- 100 g șuncă slabă



Mod de preparare


Se face aluat din făină, ulei, sare și puțină drojdie
înmuiată în lapte.
Aluatul se întinde imediat, se taie în formă de
pătrate care se umplu cu un amestec preparat din
rasol fiert și tăiat mărunt, un gălbenuș crud, șuncă
slabă tocată și puțină sare.
Pătratele se lipesc la colțuri cu albuș bătut și se coc
într-o tavă neunsă.
Se ung cu unt cît sînt calde și se servesc imediat,
alături de bere sau vin roșu.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.