Fursecuri Simple



FURSECURI SIMPLE


Ingrediente

- 200 g
- sare
- 3 ouă
- 400 g făină
- 4 linguri de smîntînă
- 200 g zahăr



Mod de preparare

Se înmoaie untul la temperatura camerei, se freacă
spumă 5 minute, după care se adaugă zahărul și se
continuă operația încă 20 de minute.
Se încorporează gălbenușurile pe rînd, apoi se adaugă
făina cernută, în ploaie.
În aluatul obținut se adaugă albușurile bătută spumă
tare și smîntîna.
Aluatul se omogenizează, se fac din el fursecuri care
se ia cu lingurița și se pun într-o tavă neunsă.
Tava se introduce în cuptorul fierbinte, se lasă la foc
potrivit pînă cînd marginile fursecurilor devin aurii.
Fursecurile coapte se pun pe un platou mare, se pudrează
cu zahăr în amestec cu zahăr vanilinat și se servesc reci.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.