Gogoși din Aluat Opărit



GOGOȘI DIN ALUAT OPĂRIT


Ingrediente

- 1 cană de făină
- 1 cană de apă
- sare
- 5 ouă
- 1 ceașcă de ulei



Mod de preparare


Pui apa să clocotească și cînd dă în primul clocot
tragi oala de pe foc și pui o cană de făină cernută
proaspăt.
Amesteci repede ca să nu facă cocoloașe, pui un
praf de sare și lași să se rocorească.
Pui ouăle unul cîte unul cîte unul, amesteci în
continuare și faci gogoșile.
Iei din aluat cu o linguriță, pui în ulei încins și lași
să se rumenească.
Lucrezi la foc potrivit.
Scoți gogoșile într-o farfurie adîncă, le lași să se
răcorească puțin și le servești cu compot de fructe.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.