Spumă de Fructe




SPUMĂ DE FRUCTE


Ingrediente

- 1/4 fructe de sezon
- 4 albușuri
- 4 linguri de zahăr farin





Mod de preparare


Cureți fructele de frunze și de codițe, le speli
în apă rece și le toci cu o furculiță mărunt.
Le lași să se odihnească și să lase zeamă, cît
vreme bați spumă tare cele patru albușuri.
Lucrezi cu albușuri care au stat la temperatura
camerei cîteva ore, ca să nu se taie la bătut.
Pui zahărul pe rînd și bați cu telul fără întrerupere.
Cînd amestecul se ține de tel, este gata.
Pui fructele, luînd cu lingura cîte puțin și bați
în continuare.
O altă metodă mai simplă este aceea cînd bați
albușurile în amestec cu fructele de la început,
și pui doar zahăr cîte puțin.
Spuma de fructe o servești imediat.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.