Pilaf de Arpacaș cu Prune Afumate




PILAF DE ARPACAȘ CU PRUNE AFUMATE


Ingrediente

- 1 cană de arpacaș
- 1 ceapă
- 1 ceașcă de ulei
- piper boabe
- sare
- 1/2 kg prune




Mod de preparare


Lași prunele la înmuiat cîteva ceasuri bune
ca să-și piardă mirosul de fum, apoi arunci
apa și le pui să fiarbă în apă caldă.
Separat faci un sos de ceapă, pui peste el
arpacașul fiert și scurs, sărezi și pui boabe
de piper.
Lași să fiarbă arpacașul în sosul de ceapă și
adaugi prunele cu zeama în care au fiert,
după 20 de minute.
Pilaful îl servești cald.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.