Pește Sărat cu Sos Scordolea



PEȘTE SĂRAT CU SOS SCORDOLEA


Ingrediente

- 3/4 pește sărat
- 2 cartofi fierți
- usturoi
- 5 nuci
- 3 linguri de ulei
- 1 lingură de oțet
- sare



Mod de preparare


Peștele se desărează în apă caldă cîteva ore, se scoate
și se fierbe, în apă cu oțet.
După 20 de minute se scoate, se curăță de oase și se
lasă pe o farfurie pînă cînd se pregătește sosul astfel :
se dau cartofii prin mașina de tocat, se amestecă cu
nucile tocate, oțet, sare și usturoi pisat.
Se subțiază cu supa de pește și se toarnă peste pește,
apoi se servește cu pîine proaspătă.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.