Pește Sărat cu Sos de Usturoi




PEȘTE SĂRAT CU SOS DE USTUROI


Ingrediente

- 1 kg pește sărat
- 2 linguri de oțet
- 3 linguri de ulei
- piper măcinat
- usturoi
- 1/2 lămîie




Mod de preparare


Se ține peștele la desărat cîteva ore în apă caldă.
Se aruncă apa în care a stat, se spală peștele și
se pune la fiert în apă caldă cu oțet.
Se scoate după 20 de minute, se așază într-o farfurie
adîncă, tăiat felii, se stoarce deasupra zeamă de
lămîie și se servește alături de sos de usturoi făcut
din usturoi pisat, piper măcinat, ulei și o lingură de oțet.
Peștele sărat se servește cu mămăliguță caldă.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.