Perișoare cu Stafide



PERIȘOARE CU STAFIDE

Ingrediente

- 300 g carne tocată de miel
- 1 ou
- 1 felie de pîine
- verdeață tocată
- sare
- 1 ceapă tocată
- 1 ceașcă de ulei
- 150 g de stafide
- 1 pahar de vin alb
- 1 lingură de zahăr


Mod de preparare

Carnea o amesteci cu ou, verdeață tocată, miezul
de la pîine fărîmițat bine, sare și o ceapă tăiată
mărunt.
Din amestec faci perișoare pe care le dai prin făină
și le prăjești în ulei fierbinte.
Separat faci un sos din uleiul rămas, un pahar de cin
alb, sare și o lingură de zahăr.
Fierbi sosul cu stafidele curățate și spălate bine un
sfert de ceas, după care pui perișoarele să clocotească
în sos.
Lași să dea în clocot, apoi tragi cratița de pe foc și
servești mînarea caldă.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.