Păstrăvi cu Sos de Maioneză



PĂSTRĂVI CU SOS DE MAIONEZĂ


Ingrediente

- 6 păstrăvi
- sare
- 1 ou
- piper
- 1 lămîie
- 50 g unt
- 1 lingură de apă
- oțet



Mod de preparare


Păstrăvii se curăță, se golesc de intestine și se spală
cu apă rece.
Se pun la fiert în apă caldă cu oțet și sare.
După un sfert de oră se scot pe un platou și se acoperă
cu maioneză caldă pregătită astfel : un gălbenuș crud
se freacă spumă cu două linguri de unt.
Cînd pasta a devenit omogenă, se adaugă zeama  de la o
lămîie, piper măcinat și puțină sare.
Se subțiază cu o lingură de apă rece și se ține la cald.
Se toarnă peste păstrăvi și se servesc imediat.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.