Mîncare de Mazăre Păstăi



MÎNCARE DE MAZĂRE PĂSTĂI


Ingrediente

- 1 kg mazăre păstăi
- sare
- 1 lingură de zahăr
- verdeață tocată
- 1 linguriță de făină
- 1 ceașcă de ulei
- 1 cană supă de carne



Mod de preparare


Cureți păstăile de mazăre de codițe și de vîrfuri,
le speli cu apă rece și le pui să fiarbă în apă
care clocotește.
După o jumătate de oră, scoți mazărea și o scurgi.
O pui în cratiță cu ulei și supă de carne, sărezi,
și îndulcești cu o lingură de zahăr.
Fierbi acoperit 20 de minute, presari verdeață
tocată deasupra, clocotești încă puțin și tragi cratița
de pe foc.
Mîncarea o servești caldă, cu frigănele.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.