Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Imambaialdi de Dovlecei
IMAMBAIALDI DE DOVLECEI
Ingrediente
- 4 dovlecei tineri
- 1 ceașcă de ulei
- 2 cepe
- 1 lingură de bulion
- sare
- 1 linguriță de făină
- verdeață
- usturoi
Mod de preparare
Cureți dovleceii de partea albă, îi speli și-i tai felii
groase de 2 cm.
Îi prăjești în ulei încins pînă îi înmoi bine, apoi îi
scoți pe o farfurie.
În uleiul rămas, călești cepele tocate mărunt pînă cînd
devin sticloase.
Stingi cu o lingură de bulion desfăcut în apă rece, pui
în sos dovleceii, pui și o linguriță de făină tot acum și
fierbi mîncarea la foc mic, cu sarea necesară.
După o jumătate de oră pui usturoi după gust, tocat
mărunt și verdeață tocată.
Mai lași zece minute, apoi tragi cratița de pe foc și
lași să se răcească.
Mîncarea o servești bine scăzută, rece și grasă, astfel
nu este bună.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.