Desert din Fructe de Vară




DESERT DIN FRUCTE DE VARĂ


Ingrediente

- 1/4 kg căpșune
- 1/4 kg fragi
- 1/4 kg caise
- 1/4 kg zmeură
- 1/4 kg zahăr
- 1/2 lămîie
- 200 g frișcă
- 50 ml coniac
- 100 g pișcoturi



Mod de preparare


Cureți fructele de frunze, le speli cu multă apă rece,
le golești de sîmburi și le așezi într-un castron adînc,
puse straturi subțiri, cu zahăr între ele.
Storci peste fructe zeama de la jumătate de lămîie și
stropești cu coniac.
Pui vasul la rece pentru două ore.
Cînd servești, amesteci fructele umblînd ușor cu o
furculiță între ele, le așezi în cupe adînci, pe care le
garnisești cu pișcoturi de șampanie.
Peste fructe pui frișcă proaspătă și servești imediat.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.