Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Crap Prăjit cu Sos Genovez
CRAP PRĂJIT CU SOS GENOVEZ
Ingrediente
Video pește prăjit
- 1 crap fără cap
- 2 linguri de unt
- 2 linguri de făină
- 1 cană supă de pește
- 1 pahar de vin roșu
- ulei
- piper
- mălai sau făină
Video pește prăjit
Mod de preparare
Crapul se curăță de solzi, se golește de intestine, se spală
și se taie felii groase de 4 - 5 cm.
Se sărează și se lasă să stea o jumătate de oră cu sarea pe el.
Separat se pregătește sosul : se înmoaie untul pe foc, se amestecă
cu două linguri de făină, se subțiază amestecul cu vin roșu
și o cană de supă de pește și se lasă să fiarbă la foc mic,
amestecînd mereu cu o lingură de lemn, pentru ca ciulamaua
să nu se prindă și să nu se facă cocoloașe.
Se sărează și se piperează cu piper măcinat sau boabe, puse să
fiarbă cu sosul.
Se păstrează cald pînă cînd se prăjește peștele.
Cînd peștele este bine rumenit, se scoate pe un platou mare,
se acoperă cu sos cald și se servește imediat.
Video pește prăjit
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.