Carne de Miel cu Ștevie




CARNE DE MIEL CU ȘTEVIE


Ingrediente

- 1 kg ștevie
- 1 kg carne de miel
- 2 linguri de unt
- 1 lingură de bulion
- 1 linguriță de făină



Mod de preparare


Cureți 1 kg de costiță de miel și o tai bucăți, pe care
le aurești în unt cald.
Acoperi cu apă caldă cînd carnea s-a rumenit ușor
și fierbi la foc mic.
Speli ștevia cu multă apă rece, o cureți de nervurile
tari și o clocotești în apă cu sare, cinci minute.
O scoți și o toci mărunt, apoi o pui peste carne.
Adaugi o cană de apă caldă în care ai desfăcut o
lingură de bulion și o linguriță de făină, sărezi după
gust și fierbi mîncarea la foc mic.
Scazi la cuptor și servești mîncarea caldă.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.