Porumbei Pregătiți Italienește



PORUMBEI PREGĂTIȚI ITALIENEȘTE


Ingrediente

- 4 porumbei mari
- 300 g cașcaval
- 100 g unt
- sare
- 3 roșii decojite
- cimbru




Mod de preparare


Se țin porumbeii două zile în pene, la rece, apoi se
curăță și se golesc de intestine.
Se spală, se taie în două și se pun în soluție marinată
formată din apă, două linguri de oțet, sare și usturoi.
Se scot după șase ore, se umplu cu cașcaval dat prin
răzătoare în amestec cu unt, se pun într-o tavă neunsă,
cu puțină apă.
Se frig la foc iute.
Cînd se auresc pe o parte, se întorc și se continuă frigerea.
Se adaugă în sos trei roșii mari, decojite și tăiate felii
subțiri, puțin cimbru și se lasă încă un sfert de oră, la foc iute.
Se servesc fierbinți, cu garnitura dorită.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.