Friptură de Porumbei



FRIPTURĂ DE PORUMBEI


Ingrediente

- 4 porumbei mari
- o ceașcă de oțet
- 1 lingură de unt
- sare
- usturoi



Mod de preparare

Porumbeii se curăță de pene, se spală și se golesc
de intestine, după care se țin în soluție pentru
marinare ( apă și oțet ), cîteva ore.
Se scot, se taie în două, se sărează și se lasă să
stea cu sarea pe ei cîteva minute.
Se ung apoi cu unt și se pun pe frigare sau în
cuptor.
Se frig la foc potrivit pînă cînd carnea se înmoaie.
Se scot de pe frigare sau de pe grătar, se stropesc
cu mujdei de usturoi și se servesc imediat, cu garnitură
de cartofi prăjiți sau piure de cartofi.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.