Friptură de Fazan



FRIPTURĂ DE FAZAN


Ingrediente

- 1 fazan
- 2 linguri de unt
- 1 pahar de vin
- sare
- piper boabe
- slănină afumată



Mod de preparare


Fazanul se pregătește ca în rețeta anterioară, apoi se
stropește cu unt, se sărează pe dinăuntru și pe
dinafară, se acoperă cu fîșii subțiri de slănină afumată
și se pune în tava de friptură cu o cană de apă caldă,
restul de unt, piper și puțin cimbru.
Se frige la foc potrivit o oră, apoi se întoarce pasărea
și se adaugă vinul.
Se continuă operația încă o jumătate de oră, după care
se scoate friptura și se taie bucăți.
Se servește cu garnitură de legume și salată asortată de
murături.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.