Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Uger la Grătar
UGER LA GRĂTAR
Ingrediente
- 1 kg uger
- 1 lingură de unt
- sare
- piper măcinat
- zarzavat pentru supă
Mod de preparare
Ugerul se fierbe cîteva ore cu zarzavat pentru supă,
apoi se scoate, se taie felii și se pune pe grătar, după
ce s-a uns fiecare felie cu unt și s-a presărat sare și
piper după gust.
Din supa în care a fiert se pregătește o supă albă cu
fidea și verdeață deasupra, care se servește ca felul 1.
Friptura de uger se servește cu garnitură de legume sote
și salată de sezon.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.