Tuslama de Burtă



TUSLAMA DE BURTĂ


Ingrediente

- 1 kg burtă
- zarzavat pentru supă
- usturoi
- sare
- oțet
- 2 ouă
- verdeață



Mod de preparare


Se curăță burta și se spală în mai multe ape reci și calde.
Se freacă bine cu mălai, după care se spală din nou și se
pune bucată întreagă la fiert cu apă rece.
Se fierbe descoperit la foc mic două ore, după care se
adaugă zarzavatul pentru supă curățat și spălat.
După alte două ore, burta se scoate, se taie fășii și se pune
în farfurie cu zeamă în care a fiert.
După gust, peste burtă se adaugă oțet, sare, zeamă de
usturoi strecurată și un gălbenuș bătut.
Se presară cu verdeață tocată și se servește fierbinte.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.