Pui Pane



PUI PANE


Ingrediente

- 1 pui
- sare
- 1 ceașcă de ulei
- 1 ceașcă de lapte dulce
- 4 linguri de făină
- 1 ou



Mod de preparare

Puiul se curăță, se golește de intestine și de măruntaie
și se spală cu apă rece.
Se taie bucăți și se bate fiecare bucată cu un bătător
de lemn pînă cînd își pierde forma inițială.
Se scot oasele mari, se sărează carnea și se lasă cu
sarea pe ea cîteva minute.
Separat se face un aluat de clătite din ou, lapte și făină,
se trec apoi bucățile de carne prin făină, prin aluat de
clătite, din nou prin făină și se prăjesc în ulei fierbinte.
Bucățile de carne se întorc des ca să se rumenească pe
toate părțile.
Puiul pane se servește cu garnitură de legume și salată
de sezon.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.