Pui la Ceaun



PUI LA CEAUN


Ingrediente

- 1 pui
- 1 ceașcă de ulei
- usturoi
- sare
- 1 ceașcă supă de carne



Mod de preparare


Se curăță puiul, se trece prin flacără, se spală și se golește.
Se spală din nou, se taie bucăți și se sărează ușor.
Se pune astfel pregătit cu o ceașcă de ulei într-un ceaun adînc.
Se prăjește la foc potrivit.
Cînd carnea s-a aurit ușor, se adaugă o ceașcă mică de supă
de carne, se acoperă ceaunul și se continuă operația.
Cînd carnea se poate consuma, se scoate pe o farfurie mare,
se acoperă cu mujdei de usturoi și se servește fierbinte, cu
mămăliguță boierească.
Puiul astfel pregătit se poate servi și cu garnitură de cartofi
prăjiți și salată de sezon.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.