Pui cu Smîntînă



PUI CU SMÎNTÎNĂ


Ingrediente

- 1 pui
- 1 cană de smîntînă
- sare
- 1 ceașcă de ulei
- 1 linguriță de făină



Mod de preparare


Se curăță puiul și se golește de intestine și de măruntaie,
apoi se spală în mai multe ape reci și se taie bucăți.
Se sărează carnea ușor și se prăjește în ulei încins.
Se adaugă apă rece din cînd în cînd pentru ca puiul să
se prăjească bine și să nu se ardă.
Cînd carnea se poate consuma, se adaugă smîntîna în
care s-a desfăcut o linguriță de făină și se continuă
fierberea un sfert de oră.
Se potrivește de sare și se ia cratița de pe foc.
Alături de carne se pot servi și măruntaiele de pui,
pregătite împreună cu aceasta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.