Pateu de Ficat
PATEU DE FICAT
Ingrediente
- 1/4 kg ficat de porc
- 1 ceapă
- 100 g carne tocată
- 1/2 lămîie
- 1 măr
- 1 ou
- sare
- piper măcinat
Mod de preparare
Se pune o bucată de carne de porc la fiert și se lasă pînă
cînd intră furculița în ea.
Atunci se adaugă o ceapă tăiată în patru și ficatul tăiat felii.
Se fierbe la foc mic 20 de minute, după care se lasă să se
răcească.
Se dau prin mașina de tocat carnea și ficatul.
Peste amestec se adaugă sare și se stoarce zeama de la o
jumătate de lămîie.
În amestec se adaugă un ou fiert și un măr tăiate felii.
Se amestecă cu puțin piper măcinat, se așază pe o farfurie
garnisită cu frunze de salată verde și se servește în aceeși
zi, decorat cu jumătăți de măsline și felii de castravete acru.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.