Limbă cu Sos Dulce



LIMBĂ CU SOS DULCE


Ingrediente

- 1/2 kg limbă
- 2 morcovi
- 2 gulii
- 4 cartofi
- 2 rădăcini de păstîrnac
- 2 rădăcini de pătrunjel
- sare
- 1 lingură de zahăr
- 1 foaie de dafin
- 2 linguri de ulei
- piper boabe


Mod de preparare

Se spală limba, se pune la fiert în apă rece cu zarzavatul
de supă curățat și spălat bine.
Se fierbe cu puțină sare o oră, după care se curăță de
pielea aspră și se taie felii.
Zarzavatul se trece prin sită, se îndulcește și se sărează
după gust și se pune din nou la fiert cu o foaie de dafin și
cîteva boabe de piper.
Mîncarea se servește caldă, cînd sosul a scăzut și este destul
de consistent.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.