Iepure cu Tarhon



IEPURE CU TARHON


Ingrediente

- 1/2 iepure sau pulpele din spate
- 1 lingură de tarhon tocat fin
- 1 cană sos de roșii sărat și îndulcit după gust
- 1 lingură de unt
- 1 ceașcă de supă
- sare



Mod de preparare


Se marinează carnea, apoi se scoate și se șterge cu un prosop curat.
Se sărează și se lasă să stea o jumătate de oră, după care se
unge cu unt și se pune în tava de friptură cu o cană de supă de
zarzavat și cîteva boabe de piper.
Se introduce în cuptorul cald și se ține o oră, apoi se întoarce
carnea, se acoperă cu o cană de sos de roșii îndulcit după gust și
o lingură de tarhon tocat fin.
Se mai ține în cuptor o oră la foc mic, stropindu-se din cînd în
cînd cu sosul din tavă.
Se scoate cînd a prins o crustă aurie și se servește caldă, cu
garnitură de legume.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.