Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Ficat la Tigaie
FICAT LA TIGAIE
Ingrediente
- 1/2 kg ficat
- 50 g unt
- 1 lingură de făină
- 1 ceașcă de lapte
- sare
- verdeață tocată
- 1/2 lămîie.
Mod de preparare
Ficatul se spală; se taie felii potrivit de groase și se ține
o oră în lapte dulce.
Se scoate, se șterge cu un prosop curat, se dă prin făină
și se prejește în unt fierbinte.
Se țin feliile în ulei cîte două minute pe fiecare parte, se
sărează și se scot pe o farfurie mare.
Se stoarce un sfert de lămîie în sosul în care s-a prăjit
ficatul, se toarnă peste ficat, se acoperă cu verdeață tocată
și se asortează cu felii de lămîie.
Se servește imediat, cu garnitură de cartofi prăjiți.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.