Tocăniță Tiroleză




TOCĂNIȚĂ TIROLEZĂ


Ingrediente

- 300 g carne de porc macră
- 100 g fasole boabe
- 250 g orez
- 1 ceapă
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- verdeață tocată
- 1 lingură bulion de roșii



Mod de preparare


Se spală carnea, se taie cubulețe și se călește în ulei
fierbinte, apoi se scoate pe o farfurie, iar în uleiul
rămas se călește o ceapă tocată mărunt.
Orezul se alege, se spală în mai multe ape, apoi se
călește în ulei.
Amestecul de ceapă, orez și carne se pune într-o oală
adîncă, se acoperă cu supă de zarzavat și se lasă să
fiarbă încet, cu vasul descoperit.
Fasolea se spală și se fierbe separat, se pune apoi peste
tocană cînd aceasta este gata.
Mîncarea se sărează după gust și se colorează cu o
lingură de bulion de roșii.
Se servește caldă, cu verdeață tocată pe deasupra.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.