Spanac Italian



SPANAC ITALIAN


Ingrediente

- 1 kg spanac
- 1/2 kg creier de porc
- 100 g cașcaval ras
- 2 linguri de unt
- 1 lingurință de făină
- 1 pahar de smîntînă
- 2 ouă
- sare
- 1 ceașcă de ulei
- piper



Mod de preparare


Se spală și se pune tăiat fîșii într-o cratiță
cu două linguri de unt, apă caldă, sare și
două linguri de smîntînă.
Se scade la foc mic și se rade cașcaval
deasupra.
Se adaugă creierul fiert un sfert de oră în
apă cu sare, se mai adaugă sare și se zdrobește
totul cu furculița.
Pasta obținută se amestecă cu două ouă
bătute spumă și cu puțin piper măcinat.
Se ia cu lingurița din amestec și se prăjesc în
ulei chifteluțe mici, care se servesc fierbinți,
cu garnitură de cartofi prăjiți și salată de sezon.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.