Spanac cu Smîntînă



SPANAC CU SMÎNTÎNĂ


Ingrediente

- 1 kg spanac
- 1 pahar de smîntînă
- 1 lingură de unt
- sare
- 1 ceașcă de lapte



Mod de preparare


Se curăță spanacul, se spală în mai în mai multe ape reci,
și se pune să fiarbă în apă care clocotește.
Se fierbe cinci minute, după care se scurge și se toacă mărunt.
Se pune o lingură de unt împreună cu spanacul și o cană de
zeamă în care a fiert, într-o cratiță emailată.
Se fierbe o oră la foc mic, cu puțină sare și o ceașcă de lapte
dulce.
Cînd a scăzut bine, spanacul se introduce în cuptor, după ce
s-a adăugat un pahar de smîntînă.
Se servește fierbinte.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.