Spanac cu Ochiuri



SPANAC CU OCHIURI


Ingrediente

- 1 kg spanac
- 6 ouă
- 2 linguri de unt
- sare
- 1 ceașcă de lapte
- 1 linguriță de făină
- usturoi
- piper măcinat



Mod de preparare


Se spală spanacul în mai multe ape, după care se
clocotește cinci minute în apă cu sare.
Se scoate, se scurge bine și se toacă cu un cuțit
ascuțit.
Se pune într-o cratiță cu o lingură de unt și puțină sare.
Din lapte și făină se face un sos care se pune peste spanac.
Se scade la foc mic o jumătate de oră, se adaugă puțin
usturoi tocat și se răstoarnă într-un castron.
În restul de unt se face șase ochiuri, care se sărează și se
piperează după gust.
Se înconjoară spanacul cu ochiuri și se servește cald.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.