Spanac cu Bulion




SPANAC CU BULION


Ingrediente

- 1 kg spanac
- 1 lingură de unt
- sare
- 1 lingură bulion
- 3 felii de lămîie
- boabe de piper



Mod de preparare


Se alege spanacul, se spală și se fierbe în apă cu sare
cinci minute.
Se scurge, apoi se toacă mărunt cu un cuțit ascuțit
și se pune într-o cratiță emailată împreună cu o lingură
de unt și o ceașcă de zeamă de spanac.
Cînd spanacul este fiert, se adaugă o lingură de bulion,
se potrivește mîncarea de sare, se pun cîteva felii
subțiri de lămîie și se scade mîncarea un sfert de oră
la cuptor.
Mîncarea se servește caldă, cu garnitură de ochiuri
românești sau cu rinichi de porc.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.