Șnițele în Aluat de Clătite




ȘNIȚELE ÎN ALUAT DE CLĂTITE


Ingrediente

- 6 felii de carne macră
- sare
- piper măcinat
- 1 ou
- 3 linguri de făină
- 1 ceșcuță de lapte
- 1 ceașcă de ulei



Mod de preparare


Se taie feliile de carne, se spală și se usucă cu un prosop curat.
Se bate fiecare felie de carne cu un bătător, se sărează și se
piperează după gust.
Separat se face un aluat de clătite dintr-un ou și trei linguri
de făină, totul subțiat cu o ceșcuță de lapte.
Feliile de carne se trec întîi prin făină, apoi prin aluat și se
prăjesc în ulei încins.
Cînd s-au rumenit șnițelele se scot pe un platou, se garnisesc
cu legume sote sau cu cartofi prăjiți și se servesc calde, cu
salată de sezon.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.