Șnițele cu Tăiței



ȘNIȚELE CU TĂIȚEI


Ingrediente

- 6 felii de carne
- 100 g ciuperci
- 200 g tăiței
- sare
- piper măcinat
- 3 linguri de pesmet
- 1 ceașcă de ulei
- 1 ou
- 1 pahar sos de roșii
- 100 g costiță afumată
- făină


Mod de preparare

Se bat feliile bine, se sărează și se piperează după gust,
se trec prin făină, apoi prin ou bătut spumă.
La urmă se trec prin pesmet și se prăjesc în ulei încins.
Se scot pe un platou și se păstrează la cald.
În uleiul în care s-au prăjit șnițelele se pun să scadă
ciupercile tăiate felii subțiri, cu o ceașcă de apă caldă,
sare și cîteva boabe de piper.
Se fierb separat tăițeii, se scurg cînd sînt gata și se clătesc
cu apă rece.
Se acoperă cu un pahar de sos de roșii îndulcit, se țin pe
foc mic zece minute și se amestecă cu ciupercile cînd
acestea nu mai au zeamă.
În amestec se pun feliile subțiri de costiță afumată.
Garnitura se servește lîngă șnițelele calde.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.