Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Mușchi file de Vacă a la Flamande
MUȘCHI FILE DE VACĂ A LA FLAMANDE
Ingrediente
- 6 felii de mușchi file
- 1 pahar de vin alb
- 1 ceașcă de ulei
- 500 g prune afumate
- 1 piept de pasăre
- 1 cană de supă
- sare
- piper măcinat
Mod de preparare
Se rumenesc feliile de mușchi în ulei fierbinte, sărate
și piperate, după gust.
Se lasă în vasul în care s-au prăjit, se acoperă cu o
cană de supă de zarzavat sau de carne și un pahar mic
de vin alb.
Se acoperă cratița și se lasă să fiarbă la foc mic, douăzeci
de minute.
Prunele se spală li se scot sîmburii și se lasă în apă rece
o oră.
Se aruncă apa în care au stat, se pun prunele peste friptură
și se mai fierb împreună o oră.
Se adaugă apă caldă în timpul fierberii, pentru ca mîncarea
să nu scadă de tot.
Cînd prunele au ajuns la forma lor inițială, mîncarea este gata.
Se pune peste ea piept de pasăre tăiat felii groase, se mai fierb
împreună un sfert de oră, după care se ia cratița de pe foc.
Mîncarea se servește caldă, cu pîine proaspătă.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.