Mînzat Natur




MÎNZAT NATUR


Ingrediente

- 1 kg carne de mînzat
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- piper măcinat
- 1 pahar de vin alb
- usturoi
- verdeață tocată



Mod de preparare

Carne se spală și se curăță de pielițe, se taie felii
și se zvîntă într-un prosop curat.
Fiecare felie se prăjește în ulei încins, întorcînd-o
des, pînă se rumenește bine.
Se scot feliile de carne pe un platou, se sărează
și se piperează, după gust, pe ambele părți.
Sosul obținut din uleiul în care s-a prăjit carnea și
un pahar de vin alb.
Se lasă pe foc mic un sfert de oră, apoi se toarnă
peste friptură și se servește cu garnitură de
legume tinere.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.