Mazăre cu Pulpe de Pui




MAZĂRE CU PULPE DE PUI


Ingrediente

- 4-5 pulpe de pui
- 1 ceapă
- 1 ceșcuță de ulei
-sare
- piper măcinat
- bulion
- verdeață
- 1 - 2 morcovi



Mod de preparare


Pulpele de pui se rumenesc în ulei încins, împreună
cu ceapa tocată mărunt.
După ce s-a prăjit un pic pulpele de pui, și ceapa se
adaugă o ceașcă de apă în care s-a desfăcut 1 lingură
de bulion.
Se lasă să clocotească 25 - 30 de minute, după care se
adaugă mazărea și morcovul, se continuuă fierberea
avînd grijă ca apa pierdută prin evaporare să fie adăugată
la loc.
Se sărează și se piperează după gust.
După ce a fiert si mîncarea se poate mînca, se adaugă
verdeața, se mai dă un clocot, și se ia oala de pe foc.
Se servește caldă.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.