Friptură Servită Rece




FRIPTURĂ SERVITĂ RECE


Ingrediente

- 500 g carne macră de vacă
- 1 pahar de lapte
- 1 ou
- 100 g
- făină
- sare
- piper măcinat
- 2 castraveți murați
- 2 linguri de unt



Mod de preparare


Carnea se curăță de pielițe și se dă prin mașina de tocat.
Se pune într-un vas adînc și se amestecă cu jumătate
din cantitattea de făină, un pahar de lapte și un ou
bătut spumă.
Amestecul se sărează și se piperează după gust, după care
se pune într-o formă unsă cu două linguri de unt și tapetată
cu făină.
După ce în compoziție se împănează bucăți de castravete
murat, tăiat felii pe lung, se introduce în cuptor pentru o
oră, la foc potrivit.
Se scoate cîns s-a rumenit bine, se lasă să se răcească și se
taie felii groase, care se servesc reci, cu garnitură de legume sote.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.