Crochete din Carne de Porc




CROCHETE DIN CARNE DE PORC


Ingrediente

- 500 carne de porc
- 2 felii de pîine neagră
- 2 cepe
- 2 ouă
- sare
- piper măcinat
- pătrunjel verde tocat
- 1 ceașcă de ulei
- 3 linguri de pesmet


Mod de preparare

Se toacă cepele mărunt și se amestecă cu pîinea
înmuiată în apă rece și fărîmițată, apoi se adaugă
carnea dată prin mașina de tocat și oăule bătute
puțin.
Se sărează și piperează amestecul, se pune verdeață
tocată, se omogenizează și se fac crochete mici,
care se trec prin pesmet și se prăjesc în ulei încins.
Se servesc fierbinți, cu garnitură de legume și
salată de sezon.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.