Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Cotlete Milaneze
COTLETE MILANEZE
Ingrediente
- 6 cotlete de porc sau de mînzat
- 1 ceașcă de ulei
- 2 linguri de pesmet
- 100 g parmezan ras
- sare
- 2 ouă
- piper măcinat
Mod de preparare
Se spală cotletele, se bate carnea cu un bătător de lemn,
ocolind cu grijă osul.
Se sărează și se piperează după gust și se trec prin ou
bătut spumă.
Pesmetul se amestecă cu parmezanul ras și se întinde
pe o planșetă.
Cotletele trecute prin ou se trec prin pesmet și se prăjesc
în ulei încins pe ambele părți, pînă cînd se rumenesc bine.
Se pun toate într-o formă de sticlă incasabilă și se țin
la cuptor pînă cînd se servesc.
Se servesc calde, cu garnitură de legume, avînd fiecare
osul învelit în staniol.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.