Cotlete Milaneze



COTLETE MILANEZE


Ingrediente

- 6 cotlete de porc sau de mînzat
- 1 ceașcă de ulei
- 2 linguri de pesmet
- 100 g parmezan ras
- sare
- 2 ouă
- piper măcinat



Mod de preparare


Se spală cotletele, se bate carnea cu un bătător de lemn,
ocolind cu grijă osul.
Se sărează și se piperează după gust și se trec prin ou
bătut spumă.
Pesmetul se amestecă cu parmezanul ras și se întinde
pe o planșetă.
Cotletele trecute prin ou se trec prin pesmet și se prăjesc
în ulei încins pe ambele părți, pînă cînd se rumenesc bine.
Se pun toate într-o formă de sticlă incasabilă și se țin
la cuptor pînă cînd se servesc.
Se servesc calde, cu garnitură de legume, avînd fiecare
osul învelit în staniol.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.