Cotlete de Oaie Pregătite Oriental




COTLETE DE OAIE PREGĂTITE ORIENTAL


Ingrediente

- 6 cotlete de oaie
- rinichi de oaie
- 100 g slănină afumată
- usturoi
- 6 roșii
- sare
- piper
- pătrunjel verde
- 1 cană de roșii
- 6 ciuperci mari
- ulei


Mod de preparare

Cotletele se spală, se usucă într-un prosop curat și se pun
la fript pe un grătar așezat pe jar.
Ciupercile se spală, se curăță bine și se taie în două pe
lungul lor.
Se frig pe plită.
Slănina se taie felii și se frige pe grătar după ce se scot
cotletele.
Usturoiul se pisează și se amestecă cu uleiul și pătrunjelul
verde, apoi se amestecă cu sosul de roșii.
Se așază pe un platou cotletele asortate cu felii de slănină și
felii de rinichi.
Peste fiecare cotlet se pune cîte jumătate de ciupercă.
În mijlocului platoului se pune garnitură de legume, de obicei
cartofi prăjiți, peste care se răstoarnă sosul de roșii.
Cotletele se servesc alături de felii de rinichi și slănină
afumată, cu garnitură de legume.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.