Cotlete cu Sos



COTLETE CU SOS


Ingrediente

- 4 - 6 cotlete
- 1 morcov
- 1 pătrunjel
- 1 țelină
- 1 ceapă
- piper boabe
- sare
- 1 ceașcă de ulei
- 1 foaie de dafin
- 2 ouă fierte tari
- 2 castraveți murați


Mod de preparare


Se spală zarzavatul și se taie fideluță, iar ceapa
tocată mărunt.
Se pun într-o cratiță cu o ceașcă de ulei și o
ceașcă de apă caldă.
Se acoperă cratița și se lasă să fiarbă înăbușit
un sfert de oră, după care se pun cotletele
spălate bine.
Se lasă să fiarbă acoperit pînă cînd carnea se
înmoaie bine.
La fiert se pun boabe de piper, o foaie de dafin
și sare.
Cînd cotletele sînt gata, se scot pe un platou, se
acoperă cu felii de ou fiert tare
și felii de castravete și se servește alături de sosul
în care s-au făcut.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.