Cotlete cu Smîntînă



COTLETE CU SMÎNTÎNĂ


Ingrediente

- 4 - 6 cotlete
- 1 lingură de făină
- 1 pahar de vin alb
- 1 pahar de smîntînă
- 1 ceapă tocată
- 1 ceașcă de ulei
- sare


Mod de preparare


Se curăță carnea de pe os și se prăjește în ulei
încins pe fiecare parte cîte trei minute.
Se sărează, se lasă în cratița în care s-a prăjit,
apoi se adaugă o ceapă tocată și puțină apă caldă.
Se acoperă vasul și se lasă mîncarea să scadă.
După 20 de minute se adaugă o lingură de
făină desfăcută în vin alb și cîteva boabe de piper.
Se continuă fierberea un sfert de oră, apoi se
adaugă smîntîna.
Se ține pe foc mic zece minute apoi se ia vasul
de pe foc.
Mîncarea se servește caldă.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.