Cotlete cu Macaroane




COTLETE CU MACAROANE


Ingrediente

- 6 cotlete de porc sau de mînzat
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- 1 cană de sos de roșii
- 200 g macaroane
- cimbru
- 1 linguriță de zahăr



Mod de preparare


Se spală cotletele, se șterg cu un prosop curat și se
prăjesc în ulei încins pînă cînd devin aurii.
Se lasă cratița în care s-au prăjit, se acoperă cu o
cană de sos de roșii îndulcit cu o linguriță de zahăr,
se aromează cu cimbru și se sărează după gust.
Se fierb înăbușit un sfert de oră.
Separat se fierb macaroanele, se spală cu apă rece
și se scurg.
Cotletele se servesc fierbinți, alături de macaroane,
peste care se răstoarnă sosul în care s-au făcut cotletele.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.