Cîrnați la Cuptor



CÎRNAȚI LA CUPTOR


Ingrediente

- 1/2 kg cîrnați sau 6 cîrnați întregi
- 1 ceașcă de ulei
- 6 ouă
- 1 lingură de pesmet
- 1 pahar sos de roșii
- sare
- zahăr


Mod de preparare

Cîrnații se șterg sau se spală cu apă călduță, se usucă
și se prăjesc în ulei fierbinte.
Se scot și se pun într-un formă de sticlă incasabilă
împreună cu uleiul în care s-au făcut.
Între cîrnați se sparg ouăle, se acoperă cu sosul de roșii
sărat și îndulcit după gust, se presară totul cu pesmet
și se introduce forma în cuptor pentru un sfert de oră.
Se lucrează cu atenție pentru ca ouăle să rămînă întregi.
Se servesc cu garnitură de legume sote.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.