Cîrnați cu Carne de Oaie



CÎRNAȚI CU CARNE DE OAIE


Ingrediente

- 1 kg carne de porc
- 1 kg carne de oaie
- ardei iute pisat
- sare
- piper
- intestine de oaie



Mod de preparare

Se pregătesc intestinele cu două zile înainte, se
spală de sare, se usucă puțin și se umplu cu carnea
tocată în amestec, condimentată din belșug cu ardei
iute pisat și piper măcinat.
În amestec se pune apă rece pentru ca umplutura să
alunece ușor pe intestin.
Se leagă cîrnații la ambele capete, se pun la uscat în
curent de aer, se învelesc în hîrtie subțire și se lasă
afară pînă se întăresc.
Cîrnații se servesc ca aperitiv.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.