Chiftele Picante din Cîrnați sau Salam



CHIFTELE PICANTE DIN CÎRNAȚI SAU SALAM


Ingrediente

- 400 g cîrnați sau salam
- 1 felie de pîine
- 1 cartof
- 2 ouă
- 3 linguri de pesmet
- ulei
- sare
- piper


Mod de preparare


Se trece salamul prin mașina de tocat, se amestecă tocătura
cu o felie de pîine înmuiată în apă rece și fărîmițată, apoi
se condimentează.
Se pun cele două ouă peste amestec, cartoful se dă pe răzătoare
și se adaugă peste tocătură, apoi se omogenizează amestecul.
Se fac chiftele care se trec prin pesmet și se prăjesc în ulei
fierbinte.
Chiftelele se servesc calde, cu piure de cartofi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.