Carne de Miel cu Mărar Verde




CARNE DE MIEL CU MĂRAR VERDE


Ingrediente

- 1 kg carne
- 1/2 mărar verde
- 1 ceapă
- 1 lingură de făină
- 1/2 lămîie
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- piper boabe


Mod de preparare

Se taie carnea bucăți potrivit de mari, se spală în mai
multe ape și se călește în ulei încins.
Cînd carnea s-a rumenit , se pune în cratiță ceapa tocată
mărunt, se adaugă o ceașcă de apă și se acoperă cratița.
Se fierbe înăbușit pînă cînd ceapa devine sticloasă.
Se curăță mărarul, se spală și se toacă mărunt, se pune
peste carne și se mai adaugă apă.
Se desface o lingură de făină în apă rece, se pune sosul
peste mîncare, se sărează și se piperează după gust.
Se stoarce zeama de la o jumătate de lămîie în mîncare
și se introduce cratița în cuptorul fierbinte.
Se scoate cînd carnea se poate consuma.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.